replica watches replica tag heuer watches rolex replica

ILB | ILOVEBORÅS.SE

BLOGGAVDELNINGEN

Fler fynd att göra!

11/11/2009
0

Jag fick ett mejl:

”Hej & välkommen till exklusiv premiärförsäljning av A.Bottega i Sverige!gummistövel

Snygga stövlar, lite tilltugg och kanske ett glas vin… En kväll i Italiens fotspår. Mingla & handla det allra senaste direkt från Italien. Läckra ”rubber-boots” i kombination med skinn av allra bästa kvalité. Finns i flera modeller. I Italien säljs de bland annat i butiker i Rom, Milano, Torino och Venedig. Stövlarna produceras i samma fabrik som Dolce & Gabbana tillverkar sina skor och stövlar…”

Jag har redan ett par trevliga stövlar, men behöver du ett par, bege dig genast till Vennerbergsgatan 6 (nedre Norrmalm)! Premiäröppet torsdag 12 november kl 16-20 fredag 13 november kl 15-19. Om det har öppet fler gånger i framtiden – det förtäljer inte riktigt historien! Som på de flesta utförsäljningar är det kontant betalning som gäller!

0 
Bookmark and Share

Inga kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu! Börja diskussionen genom att fylla i formuläret nedanför...


Lämna ett svar